HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun – med en känd vikingaborg! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Trelleborgs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Trelleborgs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Trelleborgs kommun

Trelleborgs kommun ligger i Skåne län och gränsar till Skurups-, Svedala-, Lunds- och Vellinge kommun. Trelleborgs kommun har en underbar kust utmed Östersjön vilket präglar mycket av det lokala näringslivet. Från centralorten Trelleborgs hamn går det många färjor till närliggande länder men det finns även goda kommunikationer inne på land till bland annat Malmö som bara ligger drygt 30 kilometer bort. Trelleborgs kommun har även mycket vacker natur och många naturområden värda ett besök oavsett årstid.

Om Trelleborgs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Trelleborgs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Trelleborgs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Trelleborgs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Trelleborgs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Trelleborgs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Trelleborgs kommun kostar i snitt 3120 kr. 2:or i Trelleborgs kommun kostar i snitt 5200 kr. 3:or i Trelleborgs kommun kostar i snitt 7280 kr. 4:or i Trelleborgs kommun kostar i snitt 9360 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Trelleborgs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Trelleborgs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Trelleborgs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Trelleborgs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Trelleborgs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Trelleborgs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Trelleborgs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Trelleborgs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.