HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Vellinge kommun

Vellinge kommun –  med vacker natur och anrik historia! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vellinge kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vellinge kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vellinge kommun

Vellinge kommun ligger i Skåne län och är en del av Stormalmö. Vellinge kommun gränsar till Malmö-, Svedala- och Trelleborgs kommun och ligger cirka 17 kilometer söder om centrala Malmö. Förutom närheten till storstaden är man alltid nära naturen i vackra Vellinge kommun som bjuder på många naturreservat och platser för både motion och rekreation.

Om Vellinge kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vellinge kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vellinge kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vellinge kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vellinge kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vellinge kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vellinge kommun kostar i snitt 3240 kr. 2:or i Vellinge kommun kostar i snitt 5400 kr. 3:or i Vellinge kommun kostar i snitt 7560 kr. 4:or i Vellinge kommun kostar i snitt 9720 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vellinge kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vellinge kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vellinge kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vellinge kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vellinge kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vellinge kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vellinge kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vellinge kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.