HomeQ-Logo

Grlodi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Skurups kommun

Upptäck Skurups kommun och allt vad Sveriges fantastiska sydkust har att erbjuda! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Skurups kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Skurups kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Skurups kommun

Skurups kommun bjuder inte minst på närheten till havet, med allt vad det innebär: fantastiska vyer, långa vita sandstränder och mysiga hamnar. Lägg därtill några mysiga restauranger, krogar och gästgiverier, ett och annat slott och lite bra shopping, så förstår du att det är lätt att trivas i Skurups kommun. Det är enkelt att hålla sig aktiv med en uppsjö av vandringsleder och cykelleder till förfogande, några härliga greener för en golfrunda eller varför inte ta dig en mysig fiskestund i Skivarpsån.

Om Skurups kommun

Skurups kommun är en kommun i Skåne län som gränsar till havet i söder. Här finns mycket fornlämningar som vittnar om att området varit boplats för människor under lång tid. Skurups kyrka byggdes redan på 1100-talet och här fanns även en medeltida borg som revs inför byggnationen av Svaneholms slott år 1530, som är en av kommunens mest attraktiva sevärdheter idag. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Skurups kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Skurups kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Skurups kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Skurups kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Skurups kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Skurups kommun kostar i snitt 3030 kr. 2:or i Skurups kommun kostar i snitt 5050 kr. 3:or i Skurups kommun kostar i snitt 7070 kr. 4:or i Skurups kommun kostar i snitt 9090 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Skurups kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Skurups kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Skurups kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Skurups kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Skurups kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Skurups kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Skurups kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Skurups kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.