HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Staffanstorps kommun

Staffanstorps kommun – en levande kommun ett stenkast bort från centrala Malmö! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Staffanstorps kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Staffanstorps kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Staffanstorps kommun

Staffanstorps kommun ligger i Skåne län och gränsar till Lunds-, Svedala-, Malmö-, Burlövs- och Lomma kommun. Staffanstorps kommun är en fin kommun med allt man kan tänkas behöva i form av butiker och restauranger i centrum, Staffanstorp, såväl som med bra kommunikationer in till storstaden, nämligen underbara Malmö!

Om Staffanstorps kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Staffanstorps kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Staffanstorps kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Staffanstorps kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Staffanstorps kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Staffanstorps kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Staffanstorps kommun kostar i snitt 3270 kr. 2:or i Staffanstorps kommun kostar i snitt 5450 kr. 3:or i Staffanstorps kommun kostar i snitt 7630 kr. 4:or i Staffanstorps kommun kostar i snitt 9810 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Staffanstorps kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Staffanstorps kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Staffanstorps kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Staffanstorps kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Staffanstorps kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Staffanstorps kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Staffanstorps kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Staffanstorps kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.