HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Burlövs kommun

Burlövs kommun – nära till allt! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Burlövs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Burlövs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Burlövs kommun

Burlövs kommun ligger mitt i Öresundsregionen i Skåne län, mellan storstäderna Malmö och Lund. Burlövs kommun gränsar till Malmö-, Lomma- och Staffanstorps kommun och är en av de minsta kommunerna i Sverige -- bara 19 kvadratmeter till ytan! Trots den lilla ytan är Burlövs kommun rik på både kultur, natur och historia. Burlövs kommun består av de två tätorterna Arlöv och Åkarp och det förstnämnda är också Burlövs kommuns centralort.

Om Burlövs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Burlövs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Burlövs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Burlövs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Burlövs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Burlövs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Burlövs kommun kostar i snitt 2970 kr. 2:or i Burlövs kommun kostar i snitt 4950 kr. 3:or i Burlövs kommun kostar i snitt 6930 kr. 4:or i Burlövs kommun kostar i snitt 8910 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Burlövs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Burlövs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Burlövs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Burlövs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Burlövs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Burlövs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Burlövs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Burlövs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.