HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Skellefteå kommun

Skellefteå kommun – Sveriges största kustkommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Skellefteå kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Skellefteå kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Skellefteå kommun

Skellefteå kommun ligger i Västerbottens län och gränsar till Piteå-, Arvidsjaurs-, Norsjö-, Vindelns-, Umeå- och Robertsfors kommun. Skellefteå kommun är Sveriges största kustkommun till ytan och genom vackra Skellefteå kommun rinner flera älvar, bland annat Skellefteälven. Skellefteå kommun erbjuder inte bara underbar kust utmed Bottniska viken, utan även många natur- och kulturupplevelser.

Om Skellefteå kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Skellefteå kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Skellefteå kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Skellefteå kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Skellefteå kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Skellefteå kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Skellefteå kommun kostar i snitt 2610 kr. 2:or i Skellefteå kommun kostar i snitt 4350 kr. 3:or i Skellefteå kommun kostar i snitt 6090 kr. 4:or i Skellefteå kommun kostar i snitt 7830 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Skellefteå kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Skellefteå kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Skellefteå kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Skellefteå kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Skellefteå kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Skellefteå kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Skellefteå kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Skellefteå kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.