HomeQ-Logo

Mickeno, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Vindelns kommun

Vindelns kommun – Västerbottens pärla! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vindelns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vindelns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vindelns kommun

Vindelns kommun ligger i Västerbottens län och gränsar till Norsjö-, Skellefteå-, Umeå-, Vännäs-, Bjurholm- och Lycksele kommun. Vindelns kommun är en riktig Västerbottenspärla med sitt underbara forslandskap och vackra älvar. Inne i centralorten Vindeln finns allt man kan tänkas behöva i form av butiker och restauranger, såväl som bra kommunikationer till närliggande städer.

Om Vindelns kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vindelns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vindelns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vindelns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vindelns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vindelns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vindelns kommun kostar i snitt 2250 kr. 2:or i Vindelns kommun kostar i snitt 3750 kr. 3:or i Vindelns kommun kostar i snitt 5250 kr. 4:or i Vindelns kommun kostar i snitt 6750 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vindelns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vindelns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vindelns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vindelns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vindelns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vindelns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vindelns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vindelns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.