HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Piteå kommun

Piteå kommun – dit man kommer när man kommer hem! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Piteå kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Piteå kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Piteå kommun

Piteå kommun ligger i Norrbottens län och gränsar till Arvidsjaurs-, Älvsbyns-, Bodens-, Luleå- och Skellefteå kommun. Vackra Piteå kommun ligger i den södra delen av Norrbottens län och bjuder på underbar natur och närhet till vattnet där Pite älv rinner ut i Bottenviken. Piteå kommuns slogan är "Dit man kommer när man kommer hem", och det passar Piteå kommun väldigt bra med sin gemytliga atmosfär och trevlig småstadskänsla. 

Om Piteå kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Piteå kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Piteå kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Piteå kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Piteå kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Piteå kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Piteå kommun kostar i snitt 2940 kr. 2:or i Piteå kommun kostar i snitt 4900 kr. 3:or i Piteå kommun kostar i snitt 6860 kr. 4:or i Piteå kommun kostar i snitt 8820 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Piteå kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Piteå kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Piteå kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Piteå kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Piteå kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Piteå kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Piteå kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Piteå kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.