HomeQ-Logo

Tortap, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Luleå kommun

Luleå kommun – Sveriges nordligaste metropol! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Luleå kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Luleå kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Luleå kommun

Luleå kommun ligger i Norrbottens län och gränsar till Piteå-, Älvsbyns-, Bodens-, Överkalix- och Kalix kommun. Luleå kommun är Norrlands fjärde största kommun sett till antalet invånare och har rankats som den bästa kommunen att leva i enligt tidningen Fokus kommunrankning -- och det är svårt att inte hålla med! Luleå kommun bjuder både på underbart vacker natur och en levande stadskärna i centralorten Luleå

Om Luleå kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Luleå kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Luleå kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Luleå kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Luleå kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Luleå kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Luleå kommun kostar i snitt 2760 kr. 2:or i Luleå kommun kostar i snitt 4600 kr. 3:or i Luleå kommun kostar i snitt 6440 kr. 4:or i Luleå kommun kostar i snitt 8280 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Luleå kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Luleå kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Luleå kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Luleå kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Luleå kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Luleå kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Luleå kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Luleå kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.