HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Säters kommun

Säters kommun – en kommun att bli tokig i! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Säters kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Säters kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Säters kommun

Säters kommun ligger i Dalarnas län och gränsar till Hedemora-, Borlänge-, Falu- och Smedjebackens kommun. Namnet Säter för kanske tankarna till det kända mentalsjukhuset med samma namn som ligger i kommunen, vilket stilfullt också har inspirerat Säters kommunslogan, "Jag är tokig i Säter". Det gamla mentalsjukhuset är ett populärt och intressant utflyktsmål som lockar många turister året om, men Säters kommun har mycket annat att bjuda på såsom underbar natur och ett levande centrum i centralorten Säter. Kom och se själv så blir säkert du också helt såld på Säter!

Om Säters kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Säters kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Säters kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Säters kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Säters kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Säters kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Säters kommun kostar i snitt 2610 kr. 2:or i Säters kommun kostar i snitt 4350 kr. 3:or i Säters kommun kostar i snitt 6090 kr. 4:or i Säters kommun kostar i snitt 7830 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Säters kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Säters kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Säters kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Säters kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Säters kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Säters kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Säters kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Säters kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.