HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Borlänge kommun

Borlänge kommun – hem till Sveriges trevligaste folk! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Borlänge kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Borlänge kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Borlänge kommun

Borlänge kommun ligger i Dalarnas län, precis vid Dalälven. Centralorten Borlänge är Dalarnas största stad och Sveriges 27:de största. Borlänge kommun gränsar till Falu-, Gagnefs-, Leksands- Ludvika och Säters kommuner. Borlänge kommun var tidigare känt för sin starka industri, men har på senare tid utvecklats till en kommun profilerad på transport och handel. Borlänges kommuns slogan är "Trevligt folk" – och har man någonsin besökt Borlänge är det inte svårt att hålla med!

Om Borlänge kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Borlänge kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Borlänge kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Borlänge kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Borlänge kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Borlänge kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Borlänge kommun kostar i snitt 2760 kr. 2:or i Borlänge kommun kostar i snitt 4600 kr. 3:or i Borlänge kommun kostar i snitt 6440 kr. 4:or i Borlänge kommun kostar i snitt 8280 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Borlänge kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Borlänge kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Borlänge kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Borlänge kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Borlänge kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Borlänge kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Borlänge kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Borlänge kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.