HomeQ-Logo

Holger.Ellgaard, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Smedjebackens kommun

Smedjebackens kommun – en riktig sommaridyll! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Smedjebackens kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Smedjebackens kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Smedjebackens kommun

Smedjebackens kommun ligger i Dalarnas län och gränsar till Säters-, Hedemora-, Norbergs-, Fagerstas-, Skinnskattebergs-, Lindesbergs-, Ljusnarsbergs- och Ludvika kommun. Natursköna Smedjebackens kommun bjuder på underbara vyer och många naturreservat, såväl som bra kommunikationer in till närliggande städer. En av Sveriges längsta kanaler, Strömsholms kanal, börjar vid kommunens centralort med samma namn, Smedjebacken. Smedjebackens kommun är en riktig idyll, framförallt på sommaren.

Om Smedjebackens kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Smedjebackens kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Smedjebackens kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Smedjebackens kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Smedjebackens kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Smedjebackens kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Smedjebackens kommun kostar i snitt 2520 kr. 2:or i Smedjebackens kommun kostar i snitt 4200 kr. 3:or i Smedjebackens kommun kostar i snitt 5880 kr. 4:or i Smedjebackens kommun kostar i snitt 7560 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Smedjebackens kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Smedjebackens kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Smedjebackens kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Smedjebackens kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Smedjebackens kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Smedjebackens kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Smedjebackens kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Smedjebackens kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.