HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Oxelösunds kommun

Oxelösunds kommun – en härlig skärgårdskommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Oxelösunds kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Oxelösunds kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Oxelösunds kommun

Oxelösunds kommun ligger i Södermanlands län och gränsar till Nyköpings- och Norrköpings kommun. Oxelösunds kommun ligger vid vackra Oxelösundshalvön och har kust utmed Östersjön. Oxelösunds kommun är en underbar skärgårdskommun med allt man kan tänkas behöva i form av butiker och restauranger i centrala Oxelösund. Skulle man mot förmodan behöva något mer än det som finns i centrum ligger Nyköping bara ett fåtal kilometer bort.

Om Oxelösunds kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Oxelösunds kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Oxelösunds kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Oxelösunds kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Oxelösunds kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Oxelösunds kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Oxelösunds kommun kostar i snitt 2670 kr. 2:or i Oxelösunds kommun kostar i snitt 4450 kr. 3:or i Oxelösunds kommun kostar i snitt 6230 kr. 4:or i Oxelösunds kommun kostar i snitt 8010 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Oxelösunds kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Oxelösunds kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Oxelösunds kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Oxelösunds kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Oxelösunds kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Oxelösunds kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Oxelösunds kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Oxelösunds kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.