HomeQ-Logo

Dguendel, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Laholms kommun

Laholms kommun – känd för sina stora konstverk. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Laholms kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Laholms kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Laholms kommun

Laholms kommun ligger i Hallands län och gränsar till Halmstads-, Ljungby-, Markaryds-, Örkelljunga-, Ängelholms- och Båstads kommun. Genom kommunen rinner ån Lagan och Laholms kommun har till och med sin egen bukt -- Laholmsbukten! Laholms kommun bjuder på både underbar natur, anrik historia och mycket kultur, speciellt i centralorten Laholm. Laholms kommun kallar nämligen sin centralort för "Den lilla staden med de stora konstverken".

Om Laholms kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Laholms kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Laholms kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Laholms kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Laholms kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Laholms kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Laholms kommun kostar i snitt 3120 kr. 2:or i Laholms kommun kostar i snitt 5200 kr. 3:or i Laholms kommun kostar i snitt 7280 kr. 4:or i Laholms kommun kostar i snitt 9360 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Laholms kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Laholms kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Laholms kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Laholms kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Laholms kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Laholms kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Laholms kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Laholms kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.