HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Båstads kommun

Välkommen till Båstads kommun på natursköna Bjärehalvön, med vidsträckta sandstränder, dramatiska klippformationer och en stor dos konst och kultur. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Båstads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Båstads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Båstads kommun

Båstads kommun täcker större delen av Bjärehalvön, med Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. Alla dess orter ligger längs med vattnet och bjuder bland annat på fantastiska stränder och dramatiska klippformationer. Vandringen från kust till kust på Bjärehalvön tar en dag och bjuder på kuperad terräng och fantastiska vyer. Bjärehalvön har även länge varit en plats som lockat kreativa själar som skapat konst, kultur och design.

Om Båstads kommun

Båstads kommun hör till Skåne län och Båstad är centralort. Sedan bildandet av Båstads kommun 1971 har bostadstrenden varit nästan uteslutande positiv, här är en plats att trivas! Vid järnvägens tillkomst i slutet av 1800-talet fick flera av orterna ett uppsving, bland annat genom att de första badgästerna hittade hit. Viktiga näringar är fortfarande turism men även handel, industri och jordbruk. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Båstads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Båstads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Båstads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Båstads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Båstads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Båstads kommun kostar i snitt 3300 kr. 2:or i Båstads kommun kostar i snitt 5500 kr. 3:or i Båstads kommun kostar i snitt 7700 kr. 4:or i Båstads kommun kostar i snitt 9900 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Båstads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Båstads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Båstads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Båstads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Båstads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Båstads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Båstads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Båstads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.