HomeQ-Logo

<a href="https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Halmstad_IMG_5254_raadhuset.jpg">Bjoertvedt</a>, <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0">CC BY-SA 3.0</a>, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Halmstads kommun

Halmstads kommun – en gyllene kommun! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Halmstads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Halmstads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Halmstads kommun

Halmstads kommun ligger i Hallands län och gränsar till Falkenbergs-, Hylte-, Laholms- och Ljungby kommun. Halmstads kommun har kust mot vackra Kattegatt och genom kommunen rinner ån Nissan. Härliga Halmstad är en av Sveriges största kommuner räknat efter antal invånare. Det är inte svårt att förstå varför folk vill bo i Halmstads kommun. Det finns något för alla i kommunen, oavsett om man gillar natursköna upplevelser eller vill känna storstadspulsen i centralorten Halmstad.

Om Halmstads kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Halmstads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Halmstads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Halmstads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Halmstads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Halmstads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Halmstads kommun kostar i snitt 3150 kr. 2:or i Halmstads kommun kostar i snitt 5250 kr. 3:or i Halmstads kommun kostar i snitt 7350 kr. 4:or i Halmstads kommun kostar i snitt 9450 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Halmstads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Halmstads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Halmstads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Halmstads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Halmstads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Halmstads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Halmstads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Halmstads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.