HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Falkenbergs kommun

Falkenbergs kommun – en riktig filmfavorit! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Falkenbergs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Falkenbergs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Falkenbergs kommun

Falkenbergs kommun ligger i Hallands län och är den fjärde största kommunen rent befolkningsmässigt i länet. Falkenbergs kommun gränsar till Halmstads- och Hyltes kommun i söder, Varbergs-, Marks- och Svenljungas kommun i norr och Gislaveds kommun i öster. Fagra Falkenbergs kommuns centralort heter även den Falkenberg. Falkenbergs kommun ligger precis vid Kattegatt. Även ån Ätran rinner genom delar av kommunen.

Om Falkenbergs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Falkenbergs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Falkenbergs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Falkenbergs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Falkenbergs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Falkenbergs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Falkenbergs kommun kostar i snitt 3180 kr. 2:or i Falkenbergs kommun kostar i snitt 5300 kr. 3:or i Falkenbergs kommun kostar i snitt 7420 kr. 4:or i Falkenbergs kommun kostar i snitt 9540 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Falkenbergs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Falkenbergs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Falkenbergs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Falkenbergs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Falkenbergs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Falkenbergs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Falkenbergs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Falkenbergs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.