HomeQ-Logo

Anna Alexander Olsson, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Örkelljunga kommun

Välkommen att trivas i Örkelljunga kommun, en outforskad pärla mellan skogar, ås och sjöar! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Örkelljunga kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Örkelljunga kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Örkelljunga kommun

Örkelljunga kommun bjuder på förtrollande skogar, glittrande sjöar och spännande utflyktsmål! Här finns spännande kulturhistoriska platser att utforska, inspirerande lokala producenter och en trevlig tätort med härliga små butiker, caféer och restauranger för umgänge eller en stund för sig själv. Örkelljunga erbjuder en plats att trivas på, ett lugn och en härlig lummig grönska var du än befinner dig.

Om Örkelljunga kommun

Örkelljunga kommun ligger i nordvästra delen av Skåne, vid gränsen till Halland och Småland. Kommunen är rik på sjöar och myrmark. Man har hittat lämningar från boplatser i området, vilket vittnar om att området varit bebott länge. Namnet Örkelljunga kommer från orden för ljung och ödemark, och betyder alltså ungefär "ljung-öken". ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Örkelljunga kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Örkelljunga kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Örkelljunga kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Örkelljunga kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Örkelljunga kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Örkelljunga kommun kostar i snitt 2580 kr. 2:or i Örkelljunga kommun kostar i snitt 4300 kr. 3:or i Örkelljunga kommun kostar i snitt 6020 kr. 4:or i Örkelljunga kommun kostar i snitt 7740 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Örkelljunga kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Örkelljunga kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Örkelljunga kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Örkelljunga kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Örkelljunga kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Örkelljunga kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Örkelljunga kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Örkelljunga kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.