HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Karlstads kommun

Karlstads kommun – där solen alltid skiner! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Karlstads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Karlstads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Karlstads kommun

Karlstads kommun ligger i vackra Värmlands län och gränsar till Grums-, Hammarö-, Kristinehamns-, Storfors-, Filipstads-, Forshaga-, Hagfors-, Kils- och Säffle kommun. Karlstads kommun ligger vid Vänerns norra strand och bjuder på underbara naturupplevelser och en levande stadskärna i centralorten Karlstad.

Om Karlstads kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Karlstads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Karlstads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Karlstads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Karlstads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Karlstads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Karlstads kommun kostar i snitt 2940 kr. 2:or i Karlstads kommun kostar i snitt 4900 kr. 3:or i Karlstads kommun kostar i snitt 6860 kr. 4:or i Karlstads kommun kostar i snitt 8820 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Karlstads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Karlstads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Karlstads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Karlstads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Karlstads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Karlstads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Karlstads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Karlstads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.