HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Grums kommun

Grums kommun – så mycket mer än du tror! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Grums kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Grums kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Grums kommun

Grums kommun ligger i Värmlands län och gränsar till Karlstads-, Kils-, Arvika- och Säffle kommun. Kommunens centralort heter även den Grums. Grums kommuns slogan är "Så mycket mer än du tror" – och det stämmer bra in på Grums kommun som har oerhört mycket att erbjuda i form av naturupplevelser, aktiviteter, historia och kultur. 

Om Grums kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Grums kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Grums kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Grums kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Grums kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Grums kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Grums kommun kostar i snitt 2580 kr. 2:or i Grums kommun kostar i snitt 4300 kr. 3:or i Grums kommun kostar i snitt 6020 kr. 4:or i Grums kommun kostar i snitt 7740 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Grums kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Grums kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Grums kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Grums kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Grums kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Grums kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Grums kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Grums kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.