HomeQ-Logo

Janee, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Kristinehamns kommun

Kristinehamns kommun – kommunen som Picasso valde! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kristinehamns kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kristinehamns kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kristinehamns kommun

Kristinehamns kommun ligger i underbara Värmlands län och gränsar till Gullspångs-, Karlstads-, Storfors- och Degerfors kommun. Kristinehamns kommun har en vacker kust utmed Vänern och bjuder på underbara naturupplevelser och många badplatser, likväl som en levande stadskärna inne i centralorten Kristinehamn.

Om Kristinehamns kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kristinehamns kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kristinehamns kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kristinehamns kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Kristinehamns kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Kristinehamns kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Kristinehamns kommun kostar i snitt 2550 kr. 2:or i Kristinehamns kommun kostar i snitt 4250 kr. 3:or i Kristinehamns kommun kostar i snitt 5950 kr. 4:or i Kristinehamns kommun kostar i snitt 7650 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kristinehamns kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kristinehamns kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kristinehamns kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kristinehamns kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kristinehamns kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kristinehamns kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kristinehamns kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kristinehamns kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.