HomeQ-Logo

Visit Karlstad, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Karlstad

Välkommen till vikingastaden Karlstad, där solen alltid lyser. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Karlstad. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Karlstad

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Karlstad

Karlstad – det soliga hjärtat i Sverige! Här hittar du en livlig atmosfär och har nära till Oslo och Stockholm. Här finns allt nära till hands, oavsett om du vill njuta av nattlivet eller utforska naturen så finns det otaliga möjligheter inom räckhåll. Med över 9 000 företag är Karlstad ett av landets framgångsrikaste handelsplatser. Här finns också ett av Sveriges yngsta universitet, Karlstads universitet. Med över 16 000 studenter så är Karlstad en av landets bästa studentstäder.

Om Karlstad

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Karlstad

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Karlstad?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Karlstad med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Karlstad?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Karlstad har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Karlstad, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Karlstad?

  Här finner du förstahandslägenheter i Karlstad i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Karlstad.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Karlstad?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Karlstad är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Karlstad och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Karlstad med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Karlstad om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.