HomeQ-Logo

AleWi, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Huddinge kommun

Huddinge kommun – en kommun rik på grönska! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Huddinge kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Huddinge kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge kommun ligger i Stockholms län, några kilometer sydost om centrala Stockholm. Kommunen gränsar till Haninge-, Botkyrka-, Ekerö-, Stockholms- och Tyresö kommun. Huddinge kommun är en populär kommun att bo i -- sedan kommunen bildades 1971 fram tills år 2020 har befolkningsökningen mer än fördubblats! Det är inte konstigt att många söker sig till Huddinge kommun då kommunen bjuder på både natursköna upplevelser och goda kommunikationer, såväl som ett levande centrum i centrala Huddinge.

Om Huddinge kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Huddinge kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Huddinge kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Huddinge kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Huddinge kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Huddinge kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Huddinge kommun kostar i snitt 3270 kr. 2:or i Huddinge kommun kostar i snitt 5450 kr. 3:or i Huddinge kommun kostar i snitt 7630 kr. 4:or i Huddinge kommun kostar i snitt 9810 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Huddinge kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Huddinge kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Huddinge kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Huddinge kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Huddinge kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Huddinge kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Huddinge kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Huddinge kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.