HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Haninge kommun

Haninge kommun – inte bara skärgård! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Haninge kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Haninge kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Haninge kommun

Haninge kommun ligger i Stockholms län och gränsar till Nynäshamns-, Botkyrka-, Huddinge- och Tyresö kommun. Östra delen av Haninge kommun gränsar till vackra Östersjön. Haninge kommuns slogan är "Inte bara skärgårds", för trots kommunens vackra läge utmed skärgården så har Haninge kommun så mycket mer att erbjuda i form av historia, kultur och storstadsupplevelser i centralorten Handen.

Om Haninge kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Haninge kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Haninge kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Haninge kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Haninge kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Haninge kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Haninge kommun kostar i snitt 3780 kr. 2:or i Haninge kommun kostar i snitt 6300 kr. 3:or i Haninge kommun kostar i snitt 8820 kr. 4:or i Haninge kommun kostar i snitt 11340 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Haninge kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Haninge kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Haninge kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Haninge kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Haninge kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Haninge kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Haninge kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Haninge kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.