HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Hässleholms kommun

Hässleholms kommun – med tåget i fokus! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Hässleholms kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Hässleholms kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Hässleholms kommun

Hässleholms kommun ligger i Skåne län och är en av Skånes största kommuner sett till ytan. Underbara Hässleholms kommun gränsar till Perstorps-, Örkelljunga-, Markaryds-, Osby-, Östra Göinge-, Kristianstads-, Hörby-, Höörs och Klippans kommun. I Hässleholms kommun får du alla fördelar med att bo på landsbygden, samtidigt som storstaden bara är en tågresa bort. I Hässleholms kommun är tågen verkligen i fokus. Hässleholms Centralstation är kommunens knutpunkt men det finns sju övriga stationer i kommunen vilket ger utmärkta möjligheter att pendla, oavsett om du ska söderut till Malmö och Lund, eller hela vägen till Stockholm.

Om Hässleholms kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Hässleholms kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Hässleholms kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Hässleholms kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Hässleholms kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Hässleholms kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Hässleholms kommun kostar i snitt 2760 kr. 2:or i Hässleholms kommun kostar i snitt 4600 kr. 3:or i Hässleholms kommun kostar i snitt 6440 kr. 4:or i Hässleholms kommun kostar i snitt 8280 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Hässleholms kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Hässleholms kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Hässleholms kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Hässleholms kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Hässleholms kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Hässleholms kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Hässleholms kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Hässleholms kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.