HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Kristianstads kommun

Kristianstads kommun – med rik natur, god mat och bra kommunikationer. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kristianstads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kristianstads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kristianstads kommun

Kristianstads kommun ligger i Skåne län och gränsar till kommunerna Simrishamns-, Tomelilla-, Hörby-, Hässleholms-, Östra Göinge-, Osby-, Olofströms-,  Bromölla- och Sölvesborgs kommun. Kristianstads kommun är Skånes största kommun till ytan och bjuder på underbart rik och varierad natur, framförallt kring kommunens centralort Kristianstad. Kristianstad är även känt för sin goda mat och sina bra kommunikationer över Öresund till Köpenhamn och Kastrup.

Om Kristianstads kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kristianstads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kristianstads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kristianstads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Kristianstads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Kristianstads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Kristianstads kommun kostar i snitt 2850 kr. 2:or i Kristianstads kommun kostar i snitt 4750 kr. 3:or i Kristianstads kommun kostar i snitt 6650 kr. 4:or i Kristianstads kommun kostar i snitt 8550 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kristianstads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kristianstads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kristianstads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kristianstads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kristianstads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kristianstads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kristianstads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kristianstads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.