HomeQ-Logo

Tore Danielsson, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Bromölla kommun

Välkommen till Bromölla kommun, hem till Skånes största sjö, Östersjöns lockande kustlinjer och ett rikt kulturliv! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Bromölla kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Bromölla kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Bromölla kommun

Bromölla kommun bjuder på härliga naturupplevelser, ett rikt kulturliv och spännande utflyktsmål. Östersjökusten inbjuder till mysiga promenader och härliga badplatser men även Ivösjön bjuder på promenadstråk med vackra vyer och spännande kulturlandskap. Tätorten Bromölla bjuder på härliga restauranger och caféer och ett unikt kulturhus.

Om Bromölla kommun

Bromölla kommun är beläget i gränsområdet mellan den kuperade Blekingeterrängen och den flacka Kristianstadsslätten. Det är Skånes östligaste kommun och ligger både precis vid Östersjöns bräckta vatten och är hem till Skånes största sjö, Ivösjön, som bjuder på en skärgårdsliknande miljö med flertalet obebodda öar som väntar på att upptäckas. Bromölla är dessutom Sveriges dinosauriefyndtätaste kommun! ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Bromölla kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Bromölla kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Bromölla kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Bromölla kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Bromölla kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Bromölla kommun kostar i snitt 2520 kr. 2:or i Bromölla kommun kostar i snitt 4200 kr. 3:or i Bromölla kommun kostar i snitt 5880 kr. 4:or i Bromölla kommun kostar i snitt 7560 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Bromölla kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Bromölla kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Bromölla kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Bromölla kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Bromölla kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Bromölla kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Bromölla kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Bromölla kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.