HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Håbo kommun

Håbo kommun – där det alltid är nära till vattnet! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Håbo kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Håbo kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Håbo kommun

Håbo kommun ligger i vackra Uppsala län och gränsar till kommunerna Sigtuna, Upplands-Bro, Enköping, Uppsala och Knivsta kommun. Hela härliga Håbo kommun omringas av det ljuvliga vattnet som kommer från Mälaren. I Håbo kommun finns det gott om gröna ytor och trevliga naturreservat att besöka, såväl som allt man kan tänkas behöva inne i centralorten Bålsta. Där finns bland annat ett köpcentrum precis vid pendeltåget!

Om Håbo kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Håbo kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Håbo kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Håbo kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Håbo kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Håbo kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Håbo kommun kostar i snitt 3390 kr. 2:or i Håbo kommun kostar i snitt 5650 kr. 3:or i Håbo kommun kostar i snitt 7910 kr. 4:or i Håbo kommun kostar i snitt 10170 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Håbo kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Håbo kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Håbo kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Håbo kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Håbo kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Håbo kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Håbo kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Håbo kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.