HomeQ-Logo

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Knivsta kommun

Välkommen till Knivsta kommun, med det bästa av två världar! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Knivsta kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Knivsta kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Knivsta kommun

I Knivsta kommun finns något för alla. Området bjuder på otroligt vacker natur med skira skogar, pittoreska gamla torp, storslagna herrgårdar och lummiga kohagar. Det finns mycket att upptäcka, både kulturhistoriskt intressanta platser som vittnar om en förgången tid och smultronställen för hela familjen. Det finns ett aktivt förenings- och företagsliv som bjuder in till föreläsningar, teaterföreställningar, marknader, musikfestivaler och mycket mer.

Om Knivsta kommun

Knivsta kommun är en kommun som tillhör storstadsområdet Stockholm-Uppsala. Kommunen räknas dock ändå som en landsbygdskommun, eftersom det är en låg befolkningstäthet i området. Här finner du således det bästa av två världar: livet i Knivsta kommun präglas av landsbygdens lugn och närheten till fantastiska grönområden och gammal herrgårdsmiljö runt knuten, samtidigt som du har pendlingsavstånd till storstadens puls och utbud. Kommunen har ett starkt växande befolkningsantal. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Knivsta kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Knivsta kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Knivsta kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Knivsta kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Knivsta kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Knivsta kommun kostar i snitt 3720 kr. 2:or i Knivsta kommun kostar i snitt 6200 kr. 3:or i Knivsta kommun kostar i snitt 8680 kr. 4:or i Knivsta kommun kostar i snitt 11160 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Knivsta kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Knivsta kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Knivsta kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Knivsta kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Knivsta kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Knivsta kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Knivsta kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Knivsta kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.