HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Vårgårda kommun

Vårgårda kommun – en kulturbygd mitt emellan två storstäder! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vårgårda kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vårgårda kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vårgårda kommun

Vårgårda kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Essunga-, Vara-, Herrljunga-, Borås-, Bollebygds- och Anlingsås kommun. Vårgårda kommun ligger mitt i Västergötlands vackra landskap och har underbar natur och ett trevligt lantligt lugn. Det finns även många bra kommunikationer in till närliggande städer, det går bland annat att nå både Göteborg och Jönköping på drygt en timme med bil och med tåg.

Om Vårgårda kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vårgårda kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vårgårda kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vårgårda kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vårgårda kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vårgårda kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vårgårda kommun kostar i snitt 2790 kr. 2:or i Vårgårda kommun kostar i snitt 4650 kr. 3:or i Vårgårda kommun kostar i snitt 6510 kr. 4:or i Vårgårda kommun kostar i snitt 8370 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vårgårda kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vårgårda kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vårgårda kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vårgårda kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vårgårda kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vårgårda kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vårgårda kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vårgårda kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.