HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Herrljunga kommun

Herrljunga kommun – en perfekt blandning av landsbygd och tätort! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Herrljunga kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Herrljunga kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Herrljunga kommun

Herrljunga kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till kommunerna Essunga, Falköping, Ulricehamn, Borås och Vårgårda. Herrljunga kommun är en vacker naturskön kommun som ligger precis invid ån Nossan. Herrljunga kommuns centralort, Herrljunga, är också en känd järnvägsknut, så letar du efter en perfekt blandning mellan närhet till naturen men också med nära och bra kommunikationer är Herrljunga kommun det perfekta valet!

Om Herrljunga kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Herrljunga kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Herrljunga kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Herrljunga kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Herrljunga kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Herrljunga kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Herrljunga kommun kostar i snitt 2550 kr. 2:or i Herrljunga kommun kostar i snitt 4250 kr. 3:or i Herrljunga kommun kostar i snitt 5950 kr. 4:or i Herrljunga kommun kostar i snitt 7650 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Herrljunga kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Herrljunga kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Herrljunga kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Herrljunga kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Herrljunga kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Herrljunga kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Herrljunga kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Herrljunga kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.