HomeQ-Logo

I99pema, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Vänersborgs kommun

Vänersborgs kommun – regionshuvudstaden vid Vänerns sydspets! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Vänersborgs kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Vänersborgs kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Vänersborgs kommun

Vänersborgs kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Melleruds-, Lidköpings-, Grästorps-, Trollhättans-, Lilla Edets-, Uddevalla- och Färgelanda kommun. Vänersborgs kommun ligger vid den vackra sjön Vänerns södra kust och har ett levande centrum i centralorten Vänersborg, som ofta ses som Västra Götalandsregionens huvudstad, i alla fall om du frågar Vänersborgarna själva!

Om Vänersborgs kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Vänersborgs kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Vänersborgs kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Vänersborgs kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Vänersborgs kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Vänersborgs kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Vänersborgs kommun kostar i snitt 2760 kr. 2:or i Vänersborgs kommun kostar i snitt 4600 kr. 3:or i Vänersborgs kommun kostar i snitt 6440 kr. 4:or i Vänersborgs kommun kostar i snitt 8280 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Vänersborgs kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Vänersborgs kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Vänersborgs kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Vänersborgs kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Vänersborgs kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Vänersborgs kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Vänersborgs kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Vänersborgs kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.