HomeQ-Logo

"Lidköpings Rådhus 01" by I99pema is licensed under CC BY-SA 4.0.

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Lidköpings kommun

Lidköpings kommun – med vackert läge utmed Vänern! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Lidköpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Lidköpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Lidköpings kommun

Lidköpings kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Götene-, Skara-, Vara-, Grästorps-, Vänersborgs- och Melleruds kommun. Lidköpings kommun har en underbar kust utmed Vänern och bjuder på rik natur, många möjligheter för bad, fiske och friluftsliv såväl som en riktig storstadskänsla i centralorten Lidköping.

Om Lidköpings kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Lidköpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Lidköpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Lidköpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Lidköpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Lidköpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Lidköpings kommun kostar i snitt 2760 kr. 2:or i Lidköpings kommun kostar i snitt 4600 kr. 3:or i Lidköpings kommun kostar i snitt 6440 kr. 4:or i Lidköpings kommun kostar i snitt 8280 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Lidköpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Lidköpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Lidköpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Lidköpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Lidköpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Lidköpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Lidköpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Lidköpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.