HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Uddevalla kommun

Uddevalla kommun – hjärtat i Bohuslän! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Uddevalla kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Uddevalla kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Uddevalla kommun

Uddevalla kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Munkedals-, Färgelanda-, Vänersborgs-, Trollhättans-, Lilla Edets-, Stenungsunds-, Orusts- och Lysekils kommun. Uddevalla kommun är vackert belägen vid vackra Västerhavet och har en drygt 27 mil lång kust. Inne i centralorten Uddevalla finns allt man kan tänkas behöva i form av butiker och restauranger.

Om Uddevalla kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Uddevalla kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Uddevalla kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Uddevalla kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Uddevalla kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Uddevalla kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Uddevalla kommun kostar i snitt 2700 kr. 2:or i Uddevalla kommun kostar i snitt 4500 kr. 3:or i Uddevalla kommun kostar i snitt 6300 kr. 4:or i Uddevalla kommun kostar i snitt 8100 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Uddevalla kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Uddevalla kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Uddevalla kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Uddevalla kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Uddevalla kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Uddevalla kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Uddevalla kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Uddevalla kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.