HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Stenungsunds kommun

Välkommen till Stenungsunds kommun, vars unika läge mellan vågor och vildmark bjuder in till äventyr för hela familjen! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Stenungsunds kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Stenungsunds kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Stenungsunds kommun

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun i södra Bohuslän. Det vidsträckta Västerhavet breder ut sig till väster och på andra sidan finner du Västsveriges största vildmarksområde! I Stenungsunds kommun är det lätt att hitta på äventyr i, och njuta av, allt vad naturen har att erbjuda men här finns även flertalet mysiga orter att upptäcka: alla med sin egen charm!

Om Stenungsunds kommun

Stenungsund är en kommun i Västra Götalands län. Det är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare. Genom utgrävningar vet man att det funnit bosättningar i området för minst fem tusen år sedan. Där det moderna Stenungsund är beläget låg en medeltida by kallad Stenung, benämnd i skrift redan 1388. Resterna av byn, med spår av ett gammalt kulturlandskap och två timrade hus från 1700-talet, finns bevarade i centrum. Då industrialiseringen inleddes på 1940-talet förvandlades det fattiga jordbrukssamhället till en industriort och levnadsstandarden och den sociala tryggheten förbättrades avsevärt. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Stenungsunds kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Stenungsunds kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Stenungsunds kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Stenungsunds kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Stenungsunds kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Stenungsunds kommun kostar i snitt 3030 kr. 2:or i Stenungsunds kommun kostar i snitt 5050 kr. 3:or i Stenungsunds kommun kostar i snitt 7070 kr. 4:or i Stenungsunds kommun kostar i snitt 9090 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Stenungsunds kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Stenungsunds kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Stenungsunds kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Stenungsunds kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Stenungsunds kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Stenungsunds kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Stenungsunds kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Stenungsunds kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.