HomeQ-Logo

I99pema, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Skövde kommun

Skövde kommun – händelsernas centrum! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Skövde kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Skövde kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Skövde kommun

Skövde kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Mariestads-, Töreboda-, Tibro-, Hjo-, Tidaholms-, Falköpings-, Skara- och Götene kommun. Skövde kommuns slogan är "Händelsernas centrum" -- och det är svårt att inte hålla med. I Skövde kommun händer det mycket, framförallt i kommunens centralort, Skövde. I Skövde kommun finns det inte brist på saker att se och göra, oavsett om du gillar natur, kultur eller historia!

Om Skövde kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Skövde kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Skövde kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Skövde kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Skövde kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Skövde kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Skövde kommun kostar i snitt 2850 kr. 2:or i Skövde kommun kostar i snitt 4750 kr. 3:or i Skövde kommun kostar i snitt 6650 kr. 4:or i Skövde kommun kostar i snitt 8550 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Skövde kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Skövde kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Skövde kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Skövde kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Skövde kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Skövde kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Skövde kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Skövde kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.