HomeQ-Logo

I99pema, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Mariestads kommun

Mariestads kommun – Vänerns pärla! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Mariestads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Mariestads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Mariestads kommun

Mariestads kommun ligger i Västra Götalands län och gränsar till Gullspångs-, Töreboda-, Skövde-, Götene- och Säffle kommun. Mariestads kommun bjuder på underbar natur och en 14 mil lång kust utmed sjön Vänern. I Mariestads kommun finns det ett stort innanhav och många öar, holmar och skär i Mariestads skärgård.

Om Mariestads kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Mariestads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Mariestads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Mariestads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Mariestads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Mariestads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Mariestads kommun kostar i snitt 2640 kr. 2:or i Mariestads kommun kostar i snitt 4400 kr. 3:or i Mariestads kommun kostar i snitt 6160 kr. 4:or i Mariestads kommun kostar i snitt 7920 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Mariestads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Mariestads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Mariestads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Mariestads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Mariestads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Mariestads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Mariestads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Mariestads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.