HomeQ-Logo

Vikky1994, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Tidaholms kommun

I Tidaholms kommun känns ingenting långt borta! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Tidaholms kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Tidaholms kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Tidaholms kommun

Tidaholm kommun är hem till ett stort utbud av bland annat naturreservat, insjöar, kyrkor och fornlämningar som gör kommunen rik på både historia, kultur och natur. Ån Tidan rinner genom hela kommunen och bjuder på ett av Sveriges bästa fiskevatten. Samtidigt som kommunen bjuder på sceniska landskap hittar du även en livfull stadskärna med kultur och nöje. En kort biltur tar dig från stad till stad så att du kan uppleva allt som Tidaholm kommun har att erbjuda.

Om Tidaholms kommun

Tidaholms kommun är en kommun i Västra Götalands län där centralorten är Tidaholm. Från söder mot nordöst rinner ån Tidan, vilken går rakt igenom Tidaholm. I början av 1970-talet genomfördes en rikstäckande kommunalreform i Sverige vilket resulterade i att den tidigare Tidaholms stad (instiftad 1910) sammanslogs med den kringliggande landsbygdskommunen Hökensås samt delar av Dimbo och Fröjered. Det finns en hel del välbevarade kyrkor i kommunen och på vissa ställen kan man hitta exempel på tidiga runstenar. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Tidaholms kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Tidaholms kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Tidaholms kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Tidaholms kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Tidaholms kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Tidaholms kommun kostar i snitt 2430 kr. 2:or i Tidaholms kommun kostar i snitt 4050 kr. 3:or i Tidaholms kommun kostar i snitt 5670 kr. 4:or i Tidaholms kommun kostar i snitt 7290 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Tidaholms kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Tidaholms kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Tidaholms kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Tidaholms kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Tidaholms kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Tidaholms kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Tidaholms kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Tidaholms kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.