HomeQ-Logo

"Hammarkullens kyrka 01" is licensed under CC BY-SA 3.0.

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Gunnared och Hammarkullen

Gunnared och Hammarkullen – två levande stadsdelar i nordöstra Göteborg! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Gunnared och Hammarkullen. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Gunnared och Hammarkullen

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Gunnared och Hammarkullen

Gunnared och Hammarkullen är två boendeområden som ingår i den sammansatta tätorten Nordöstra Göteborg, som ligger i Göteborgs kommun. I tätorten ingår Gunnared, Hammarkullen, Gårdsten, Lövgärdet, Rannebergen och Angereds centrum. Tätorten där Gunnared och Hammarkullen är den största tätorten i Göteborgs kommun efter centralorten Göteborg och den tredje mest tätbebodda i hela Sverige! Både Gunnared och Hammarkullen är levande stadsdelar med närhet till både natur och centrum.

Om Gunnared och Hammarkullen

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Gunnared och Hammarkullen

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Gunnared och Hammarkullen?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Gunnared och Hammarkullen med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Gunnared och Hammarkullen?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Gunnared och Hammarkullen har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Gunnared och Hammarkullen, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Gunnared och Hammarkullen?

  Här finner du förstahandslägenheter i Gunnared och Hammarkullen i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Gunnared och Hammarkullen.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Gunnared och Hammarkullen?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Gunnared och Hammarkullen är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Gunnared och Hammarkullen och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Gunnared och Hammarkullen med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Gunnared och Hammarkullen om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.