HomeQ-Logo

"Björlanda Kile" by ptitov is licensed under CC BY-NC-ND 2.0.

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Björlanda och Torslanda

Björlanda och Torslanda – nära både fågel, fisk och mittemellan. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Björlanda och Torslanda. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Björlanda och Torslanda

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Björlanda och Torslanda

Torslanda är en stadsdel i Göteborgs kommun, på västra delen av Hisingen. Torslanda består av de mindre tätorterna Björlanda, Amhult, Andalen, Arendal, Hjuvik, Hällsvik, Hästevik, Lilleby, Nolered, Tumlehed och Sandvik. I trevliga Torslanda bor drygt 24 000 invånare och det är inte svårt att förstå varför! Torslanda ligger nämligen precis vid havet, samtidigt som det finns bra kommunikationer in till centrala Göteborg.

Om Björlanda och Torslanda

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Björlanda och Torslanda

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Björlanda och Torslanda?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Björlanda och Torslanda med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Björlanda och Torslanda?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Björlanda och Torslanda har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Björlanda och Torslanda, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Björlanda och Torslanda?

  Här finner du förstahandslägenheter i Björlanda och Torslanda i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Björlanda och Torslanda.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Björlanda och Torslanda?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Björlanda och Torslanda är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Björlanda och Torslanda och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Björlanda och Torslanda med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Björlanda och Torslanda om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.