HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Ystads kommun

Ystads kommun – hem till Sveriges sydligaste stad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Ystads kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Ystads kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Ystads kommun

Ystads kommun ligger i Skåne län och gränsar till Sjöbo-, Tomelilla-, Simrishamns-, och Skurups kommun. Ystads kommun ligger precis vid Östersjökusten och bjuder på vidsträckta sandstränder och underbart fin natur. Ystads kommuns centralort med samma namn är känt som Sveriges sydligaste stad. 

Om Ystads kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Ystads kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Ystads kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Ystads kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Ystads kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Ystads kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Ystads kommun kostar i snitt 2970 kr. 2:or i Ystads kommun kostar i snitt 4950 kr. 3:or i Ystads kommun kostar i snitt 6930 kr. 4:or i Ystads kommun kostar i snitt 8910 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Ystads kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Ystads kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Ystads kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Ystads kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Ystads kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Ystads kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Ystads kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Ystads kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.