HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Tierps kommun

Tierps kommun – med underbar natur, goda kommunikationer och ett rikt kulturliv! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Tierps kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Tierps kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Tierps kommun

Tierps kommun ligger i Uppsala län och gränsar till Älvkarleby-, Östhammar-, Uppsala-, Heby- och Gävle kommun. Tierps kommun bjuder på vackra vyer och underbara naturupplevelser, samtidigt som det finns goda kommunikationer till närliggande städer. 

Om Tierps kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Tierps kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Tierps kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Tierps kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Tierps kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Tierps kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Tierps kommun kostar i snitt 2940 kr. 2:or i Tierps kommun kostar i snitt 4900 kr. 3:or i Tierps kommun kostar i snitt 6860 kr. 4:or i Tierps kommun kostar i snitt 8820 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Tierps kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Tierps kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Tierps kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Tierps kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Tierps kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Tierps kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Tierps kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Tierps kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.