HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun – hem till Norrlands huvudstad! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Sundsvalls kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Sundsvalls kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Sundsvalls kommun

Sundsvalls kommun ligger i Västernorrlands län och gränsar till Sollefteå-, Härnösands-, Timrå-, Nordanstig-, Ånge-, Bräcke- och Ragunda kommun. Sundsvalls kommun är en vacker naturskön kommun med en centralort som vunnit pris för att vara Sveriges vackraste stad! Sköna Sundsvalls kommun har en otrolig kust utmed Bottenhavet och i centralorten Sundsvall myllrar det av liv. Det är inte för inte Sundsvall kallas för Norrlands huvudstad!

Om Sundsvalls kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Sundsvalls kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Sundsvalls kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Sundsvalls kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Sundsvalls kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Sundsvalls kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Sundsvalls kommun kostar i snitt 2880 kr. 2:or i Sundsvalls kommun kostar i snitt 4800 kr. 3:or i Sundsvalls kommun kostar i snitt 6720 kr. 4:or i Sundsvalls kommun kostar i snitt 8640 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Sundsvalls kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Sundsvalls kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Sundsvalls kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Sundsvalls kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Sundsvalls kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Sundsvalls kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Sundsvalls kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Sundsvalls kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.