HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Härnösands kommun

Lev det enkla livet med nära till allt i Härnösands kommun. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Härnösands kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Härnösands kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Härnösands kommun

I Härnösands kommun har du närhet till det mesta och det bästa. Här kan du leva det enkla livet och njuta av allt vad Höga kustens fantastiska natur har att erbjuda. Hämta på förskola och var på badstranden eller slalombacken en kvart senare. Härnösand erbjuder en livfull stadskärna med kultur och nöje, lugna stadsnära bostadsområden och en levande landsbygd.

Om Härnösands Kommun

Härnösands kommun är positionerad i Västernorrlands län. Centralort är Härnösand, som är regionens administrativa och kulturella centrum. Området är kuperat och på många ställen når höjderna över högsta kustlinjen. En stor del av kommunen gränsar också till vattnet och bjuder på en fantastisk skärgård. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Härnösands kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Härnösands kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Härnösands kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Härnösands kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Härnösands kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Härnösands kommun kostar i snitt 2610 kr. 2:or i Härnösands kommun kostar i snitt 4350 kr. 3:or i Härnösands kommun kostar i snitt 6090 kr. 4:or i Härnösands kommun kostar i snitt 7830 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Härnösands kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Härnösands kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Härnösands kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Härnösands kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Härnösands kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Härnösands kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Härnösands kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Härnösands kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.