HomeQ-Logo

Arild Vågen, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Nacka kommun

Nacka kommun – för dig som vill vara nära till allt! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Nacka kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Nacka kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Nacka kommun

Nacka kommun ligger i Stockholms län och gränsar till Tyresö-, Stockholms-, Lidingö-, Vaxholms- och Värmdö kommun. Nacka kommun är en stor kommun som ingår i tätorten Stockholm. Nacka kommun är en perfekt kommun för dig som vill bo i en naturskön kommun nära storstaden, samtidigt som stadslivet aldrig är långt borta!

Om Nacka kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Nacka kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Nacka kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Nacka kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Nacka kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Nacka kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Nacka kommun kostar i snitt 4020 kr. 2:or i Nacka kommun kostar i snitt 6700 kr. 3:or i Nacka kommun kostar i snitt 9380 kr. 4:or i Nacka kommun kostar i snitt 12060 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Nacka kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Nacka kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Nacka kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Nacka kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Nacka kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Nacka kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Nacka kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Nacka kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.