HomeQ-Logo

"IMG_1370" by Mr Thinktank is licensed under CC BY 2.0.

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Kvissleby

Kvissleby – badfantasternas paradis! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Kvissleby. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Kvissleby

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Kvissleby

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun, några kilometer söder om kommunens centralort Sundsvall. Kvissleby ligger precis där den vackra älven Ljungan har sin mynning ut i Bottenhavet, vilket gör Kvissleby till en underbar och vattennära ort med rik natur. För den som gillar att bada är därför Kvissleby helt perfekt! Det finns nämligen gott om badplatser nära centrala Kvissleby som även bjuder på en levande kärna med butiker, restauranger och en sporthall. 

Om Kvissleby

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Kvissleby

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Kvissleby?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Kvissleby med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Kvissleby?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Kvissleby har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Kvissleby, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Kvissleby?

  Här finner du förstahandslägenheter i Kvissleby i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Kvissleby.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Kvissleby?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Kvissleby är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Kvissleby och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Kvissleby med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Kvissleby om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.