HomeQ-Logo

Zeth Johansson, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Köpings kommun

[nameWithSuffix – ett måste för bilintresserade! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Köpings kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Köpings kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Köpings kommun

Köpings kommun ligger i Västmanlands län och gränsar till kommunerna Skinnskatteberg, Surahammar, Hallstahammar, Kungsör, Arboga och Lindesberg. Söder om Köpings kommun ligger vackra Mälaren, vilket innebär bra fiskemöjligheter. Förutom närheten till vatten och ett underbart landskap finns det även mycket att göra i form av kulturupplevelser och annat inne i centralorten Köping.

Om Köpings kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Köpings kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Köpings kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Köpings kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Köpings kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Köpings kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Köpings kommun kostar i snitt 2670 kr. 2:or i Köpings kommun kostar i snitt 4450 kr. 3:or i Köpings kommun kostar i snitt 6230 kr. 4:or i Köpings kommun kostar i snitt 8010 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Köpings kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Köpings kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Köpings kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Köpings kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Köpings kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Köpings kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Köpings kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Köpings kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.