HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Karlskrona kommun

Karlskrona kommun – med underbar säregen skärgård! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Karlskrona kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Karlskrona kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Karlskrona kommun

Karlskrona kommun ligger i Blekinge län och gränsar till kommunerna Ronneby-, Emmaboda-, Torsås- och Mörbylånga kommun. I söder finns den säregna skärgården Blekinge skärgård som sträcker sig över större delen av Karlskronas kust. Karlskrona kommun är en riktig skärgårdsidyll!

Om Karlskrona kommun

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Karlskrona kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Karlskrona kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Karlskrona kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Karlskrona kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Karlskrona kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Karlskrona kommun kostar i snitt 3030 kr. 2:or i Karlskrona kommun kostar i snitt 5050 kr. 3:or i Karlskrona kommun kostar i snitt 7070 kr. 4:or i Karlskrona kommun kostar i snitt 9090 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Karlskrona kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Karlskrona kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Karlskrona kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Karlskrona kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Karlskrona kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Karlskrona kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Karlskrona kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Karlskrona kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.