HomeQ-Logo

Battlegriffin, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Bildrättigheter

Lediga lägenheter i Ronneby kommun

Välkommen till Ronneby kommun, som bjuder på en härlig natur med närhet till havet och spännande kulturhistoriska miljöer. På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Ronneby kommun. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Ronneby kommun

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Ronneby kommun

Ronneby kommun bjuder på stor variation både gällande kulturliv och natur. Du finner en levande stadskärna med museum och konsthallar, men även historiska kvarter med några av de äldsta byggnaderna i Blekinge, bland annat Heliga Kors kyrka. Du finner också många fina naturreservat och tillgång till havet via hamnen, men även trädgårdar och parker som Ronneby Brunnspark, i tätorterna.

Om Ronneby kommun

Ronneby kommun är belägen i den centrala delen av landskapet Blekinge i södra Sverige. Kommunen delar namn med centralorten Ronneby och innehar totalt sju byggnadsminnen som sträcker sig från slott och herrgård till fotoateljé och hotell. Området är kuperat och sträcker sig ner till Östersjön vilket innebär vackra kustlinjer och mindre öar inom kommunen. ...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Ronneby kommun

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Ronneby kommun?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Ronneby kommun med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Spargrisikon

  Hur mycket kostar det att hyra en lägenhet i Ronneby kommun?

  Hyran för en hyresrätt i Ronneby kommun varierar beroende på lägenhetens storlek. 1:or i Ronneby kommun kostar i snitt 2610 kr. 2:or i Ronneby kommun kostar i snitt 4350 kr. 3:or i Ronneby kommun kostar i snitt 6090 kr. 4:or i Ronneby kommun kostar i snitt 7830 kr.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Ronneby kommun?

  Här finner du förstahandslägenheter i Ronneby kommun i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Ronneby kommun.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Ronneby kommun?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Ronneby kommun är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Ronneby kommuns och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Ronneby kommun med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Ronneby kommun om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.