HomeQ-Logo

Lediga lägenheter i Härad

Härad – nära både vattnet och storstaden! På HomeQ finner du förstahandskontrakt direkt från de bästa hyresvärdarna i Härad. Tjänsten är helt gratis att använda. Ansök nu och finn ditt drömboende!

Var först med att veta när nya lägenheter blir tillgängliga i Härad

Skapa en gratis bevakning nu så att du inte missar drömlägenheten.

Att bo i Härad

Härad är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län, några kilometer väster om kommunens centralort Strängnäs. Härad är en perfekt ort för dig som gillar att bo i en lugn och trygg ort nära vattnet, men samtidigt vill kunna ta dig snabbt och enkelt till närliggande städer. Härad ligger nämligen söder om Mälaren, och alldeles intill väg E20, som kan ta dig raka vägen till Strängnäs, Eskilstuna eller hela vägen till Örebro.

Om Härad

...

Vanliga frågor om att hyra lägenhet i Härad

 • Förstoringsglasikon

  Hur hittar jag en lägenhet att hyra i Härad?

  Korttidskontrakt går ofta att hitta genom att fråga runt bland vänner och familj eller använda olika uthyrningssajter, men om du är ute efter ett mer långsiktigt boende och ditt eget förstahandskontrakt i Härad med omnejd är HomeQ det bästa alternativet.

 • Stoppursikon

  Hur får jag en lägenhet snabbt i Härad?

  Störst chans att snabbt få en fin lägenhet i Härad har du genom att registrera dig på HomeQ (det är helt gratis), sätta upp en bevakning för Härad, skriva ett trevligt personligt brev och därefter skicka in ansökningar direkt när nya lägenheter publiceras.

 • Byggnadsikon

  Vilka typer av lägenheter finns det att välja på i Härad?

  Här finner du förstahandslägenheter i Härad i alla storlekar, allt från yteffektiva ettor till moderna och rymliga fyror och femmor. På HomeQ finns det även studentlägenheter och seniorlägenheter i Härad.

 • Nyckelikon

  Hur får man ett förstahandskontrakt i Härad?

  Det bästa sättet att säkra en hyresrätt med förstahandskontrakt i Härad är genom att registrera sig gratis på HomeQ och börja samla köpoäng. HomeQ har partnerskap med Härad och landets främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt via HomeQ.

 • Stadssiluettsikon

  Hur får man lägenhet i Härad med hjälp av HomeQ?

  På HomeQ finns det tre urvalsprinciper som våra hyresvärdar använder sig av: Strikt efter köpoäng, Först till kvarn eller Slumpmässigt. Det betyder att oavsett hur många köpoäng du har så har du en god möjlighet att säkra ditt drömboende i Härad om du är aktiv på HomeQ och skickar in ansökningar.

Säkra ditt drömboende med HomeQ snabbt och enkelt

HomeQ är helt gratis att använda för dig som bostadssökande – från registrering till kontraktskrivning.

Hitta lägenheter från mer än 300 hyresvärdar

HomeQ har partnerskap med Sveriges främsta hyresvärdar som hyr ut sina lägenheter direkt på HomeQ.

Upplev kortare väntetider

Med HomeQ är väntetiderna för ett förstahandskontrakt mycket kortare än kommunala köer och andra alternativ. Lägenheter tilldelas via köpoäng, slumpvis eller först till kvarn.

Njut av trygghet i vardagen

På HomeQ fokuserar vi på förstahandskontrakt och långsiktigt boende så du kan känna dig lugn och trygg i ditt eget hem.